Segíthetünk? Kérdezd Imrét!

+36 54 400 231
+36 30 863 83 07

Nehéz kiigazodni ennyi termék között? Kíváncsi vagy melyik lenne számodra a legjobb választás? Kérdéseid vannak a szállítással kapcsolatban? Kérj tanácsot Imrétől, ő minden kérdésedre megadja a választ.

        Akár 63% kedvezmény...
Akár 63% kedvezmény...

Kattints és nézz szét gyorsan a padló áron kínált vadáfelszereléseink között, mert Te is találni fogsz valamit, amit vétek nálunk hagyni...

Tovább
    Több mint 21.000 termék...
Több mint 21.000 termék...

Mindegy milyen vadászfelszerelésre van szükséged, nálunk biztosan megtalálod. Használd a keresőt, vagy hívd Imrét információkért...

Tovább
Gyors és olcsó szállítás...
Gyors és olcsó szállítás...

INGYENES, ha 50.000 Ft felett vásárolsz, vagy helyszíni átvétellel. 2.500Ft-ért küldjük futárral, vagy 2.500 Ft-tól postai borítékban 500g-ig...
Tovább

    Pénz - visszafizetési garancia...
Pénz - visszafizetési garancia...

Nem vált be a termék, amit megrendeltél? 15 napig visszaküldheted és levásárolhatod, vagy vissza is téríthetjük az árát.
Tovább

Vadászfelszerelés...


Szezonális vadászfelszerelés ajánlatunk

Az ősz beálltával itt az ideje, hogy a vadászfelszereléseid felfrissítsd és új kalandokra indulj a területre! A Vadászboltban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy sikeres és emlékezetes vadászatokban legyen részed ebben a vadászati szezonban. Fegyverek és Lőszerek: Neves márkák legújabb fegyverei és lőszerei várnak rád. Biztos lehetsz benne, hogy a legjobb eszközökkel rendelkezel majd az idei vadászathoz. Vadászruha és kiegészítők: Hűvös reggeleken és estéken is kényelmesen és stílusosan szeretnéd érezni magad? Nálunk a legjobb vadászruhák és kiegészítők várnak rád, hogy mindig jól felkészült legyél. Vadhívók és Csalik: A vadászat mestere leszel a legújabb vadhívókkal és csalikkal. Biztonság és Kényelem: Vadászat közben a biztonság mindig az elsődleges szempont. Nálunk megtalálod a legkiválóbb minőségű felszereléseket és kiegészítőket, hogy minden vadászati élmény jó emlékké válhasson. Ne hagyd ki az októberi vadász szezon izgalmas pillanatait! Nézz szét most webáruházunkban és válassz a legjobb felszerelésekből, hogy együtt örülhessünk egy jó választásnak.

Vadászruha...


Kiemelt vadászruha ajánlatunk

A hajnalok frissessége és az erdők hűvöse kihívás elé állít minden vadászt. Tudjuk, hogy a megfelelő felszerelés nélkülözhetetlen a sikeres vadászathoz, ezért most egy különleges ajánlattal készültünk nektek! Fedezd fel Új Vadászruha válogatásunkat! A vadászat során a kényelem és a funkcionalitás kulcsfontosságú és mi ezt szem előtt tartva válogattuk össze az idei ajánlatunkat. Vízálló anyagok, strapabíró varrások és praktikus kialakítás jellemzik vadászruházatainkat, hogy minden időjárási körülmények között biztonságban és kényelemben érezd magad. Rugalmas anyagok, modern szabás és rejtett zsebek gondoskodnak arról, hogy mindig stílusosan és kényelmesen öltözz fel vadászat közben.

Újdonságok a vadászboltban...


Top vadászfelszerelés ajánlatunk...


Vadászbolt...


Vadászat és vadászbolt


Aranysörét vadászbolt és vadász webáruház...

Miért vadászat és vadászbolt? Mert mindent egy helyre gyűjtünk Neked, amely kicsit is kapcsolódik a vadászathoz. Tartogatunk még a számodra egy nagyon profi vadászboltot is, ahova tényleg rengeteg terméket zsúfoltunk be. 2003-ban alakult vadászboltunk fő profilja a Berettyóújfalui kistérség sport vadászainak, hivatásos vadászainak és vadász-társaságainak teljes körű kiszolgálása vadászfelszereléssel, vadászfegyverrel és lőszerrel. A családias környezetű vadászboltba lépve mindjárt otthon érzi magát a vadász. A falakon trófeák, melyek java részét ajándékba kapta a bolt a környező vadász-társaságoktól, a környékbeli vadászoktól.

A vadászbolt

Vadászboltunk választékából biztosan megtalálod a neked való vadászfelszerelést, a választék mögé pénz-visszafizetési garanciát is állítottunk, hogy senkit se bátortalanítson el az a gondolat mi lesz akkor, ha nem jó terméket rendelt, mi ebben az esetben visszaadjuk a pénzed. Persze erre nem sokszor lesz példa, hiszen Imre a mi szakink, mindenkit visszahív rendelés után, hogy a termék biztosan az-e, amire gondoltál, jó-e a mérete, és hogy arra való-e a termék amire használni akarod. Így biztos mindenki elégedett lesz. Vadászruháink, vadászfelszereléseink széles választéka a legigényesebb vadászügyfeleinket is kielégítik, ám mindezek mellett maximálisan odafigyelünk az alacsonyabb árfekvésű termékeket kereső vadászrétegre is.

Hírek

Fegyverrel a betörők ellen?

Fegyverrel a betörők ellen?

Alkotmányos alapjog lett az önvédelem
A bűnözőknek a jövőben számolniuk kell azzal, hogy a bűncselekmény elkövetésekor az életüket is kockáztatják. Alkotmányos alapjog lett az önvédelem és a magántulajdon védelme is.
2012-01-04 00:00:00
Orvvadászat

Orvvadászat

A vadászkamara segít a rendőrségnek az orvvadászok kiszűrésében
A rendőrséggel, a vadászati hatósággal, a megyei közútkezelővel és az állategészségügyi állomással is együttműködik a Tolna Megyei Vadászkamara – írja a Tolnai Népújság. A közfeladatokat és általános szakmai érdekképviseletet ellátó köztestület szinte napi kapcsolatban áll a rendőrkapitányságok igazgatásrendészeti osztályaival a vadászok fegyvertartással kapcsolatos ügyeiben.
2011-12-28 00:00:00
Vadkármérséklő vaddisznóvadászat a Hortobágyi Nemzeti Parkban

Vadkármérséklő vaddisznóvadászat a Hortobágyi Nemzeti Parkban

Sikeres vaddisznó hajtás volt a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság különleges rendeltetésű vadászterületén – közölte a nemzeti park.
A greenfo.hu által idézett közlemény szerint a természetvédelmi célú vadgazdálkodás egyik legfőbb feladata azon vadászható fajok állományszabályozása, melyek a védett természeti terület állapotát, a védett fajok természetvédelmi helyzetét jelentősen rontják, tehát természetvédelmi károkat okoznak.
2011-12-28 00:00:00